Hockey optsprezece a intrat în înfrângerea 888sport Cupei Mondiale cu Finlanda după raiduri

“Am aratat personajul si am reusit sa facem fata unui adversar atat de puternic. Am vrut să facem meciul cel puțin pentru raiduri, am pierdut în cele din urmă. Dar echipa merită laudă pentru că nu a renunțat “, a declarat antrenorul asistent al echipei cehe 888sport Patrik Augusta. Cehii au răspuns cu un contraatac rapid, dar portarul finlandez Laaksa nu a avut succes în primele câteva minute.

Chiar și în jocul de putere, chiar dacă fiul 888sport antrenorului ceh, Kristian Reichel, a continuat atacul cu Havelka în al doilea rând, sa impins în creasta Laaksa, dar pucul aruncat a eșuat.

În schimb, finlandezii nu au avut probleme cu sfârșitul.Doar câteva secunde după acțiunea ofensivă cehă, Eeli Tolvanen a apărat apărarea de acasă, iar pucul a trimis un portar 888sport pariuri online bonus depunere ceh neajutorat în jurul betonului din stânga. Dar chiar și în primele douăzeci de minute, tinerii cehi au reușit să răspundă, când a obținut un portar finlandez, portarul unui alt nume bine-cunoscut – Filip Zadina. În plus, Reichel, care sa întâlnit cu Zadina într-o formațiune de elită, a înregistrat și obiectivul egal. Dar finlandezii au răspuns aproape imediat când 888sport Kristian Vesalainen a ajuns la Kořenář.

În mijlocul meciului, cehii au avut avantajul de a juca chiar și de două ori puterea, dar sa dovedit că aveau probleme cu avantajul numeric.Apoi, finlandezii au bătut din nou când Emil Oksanen a apărut în fața lui Kořenář după un contraatac rapid și sa îndreptat 888sport cu exactitate. Alegerea lui Reichel în a doua perioadă a fost în zadar în încercarea de a face față și Kořenář a petrecut câteva momente fierbinți după ce Nurmi a venit în fața golului său și a lovit bara transversală.

Patruzeci de minute 888sport înainte de sfârșitul celor douăzeci și treizeci de minute, cehii s-au bucurat de un alt gol. Skulinka între stânga și Laaks a fost găsită de Radovan Pavlík, care a trimis o pasă bună lui Zadina. Bastardul din Pardubice a primit atât de mult ajutor cu scopul. Cehii s-au apucat vizibil, finlandezii favorizați au fost tulburați și au meritat, în mod util, un al treilea 888sport gol după ce a alergat Petr Kodýtka.

“Scopurile lor nu au fost sub presiune constantă.Am îndemnat jucătorii să joace în mod responsabil în apărare și șansele lor ar veni. Finnii au căzut o vreme 888sport după așezare, dar au avut și șanse. Cu ce ​​a fost cu el “, a spus Augusta. În timpul orelor suplimentare, echipa cehă a păstrat un portar și după șaizeci și cinci de minute la 3: 3, raidurile au decis. În timp ce încercările cehe la raiduri au eșuat la Laaks, Janne Kuokkanen a consultat Kořenář și a concediat un punct suplimentar pentru finlandezi.